Lite daglig länkkärlek

Posted on 2010/01/27

0


Imorgon (eller ikväll) kommer jag att skriva ner mina tankar angående Piratpartiets primärval som debatterats lite här och var redan.

Nu blir det länkkärlek istället.

emma-Opassande beskriver ett bekant problem, nämligen att sitta med en absurd mängd fönster uppe samtidigt. Rick Falkvinge skriver om sin replik till Carl Bildt i SvD, intressant att notera är ju att Bildt trots allt bjöd in organisationer och företag till samtal och att PP gladeligen accepterade inbjudan. Tyvärr visar dock Bildt på otrolig arrogans på sin blogg. Beelzebjörn sätter fingret på hur piratrörelsen i stort fungerar, Internet i all ära, men vi behöver en boost i köttvärlden ibland för att fungera ordentligt. I Gävle dagblad idag intvervjuas Mårten Fjällström om konsten att hålla koll på en svärm, kontentan är att det inte går. Klara Tovhult skriver ner sitt tal från tjejsnack. Maloki gör en presentation av Piratpartiets kvinnliga nätverk, nätstrumporna. Sagor från Livbåten släpper alla hämningar och publicerar en egotripp.

Jimmy Callin skriver om en vän som behöver hjälp.

Sist men verkligen inte minst. Johannes Schönning, aka. JuristeN, har bloggdebuterat och skriver till en början en introduktion till företagshemligheter, ett område PP inte tidigare rört men som vi faktiskt borde titta mer på. Rick noterar också detta. Detta är onekligen en blogg att hålla koll på.

Annonser
Posted in: internet